maanantai 28. tammikuuta 2019

Yllättäviä menoja

Joulun alla lapsi numero 1 sai lasit. Lapsi numero 2 on oireillut jo jonkin aikaa näön vuoksi, mutta nyt asia lähti rullaamaan. Ja todellakin. Lapsi 2 tarvitsee lasit. Sopivat kehykset löytyi -70% alella ja niihin melko perus linssit. Hintaa jäi 150€, joista maksoin 50€ varausmaksua. Loput maksan parin viikon päästä hakiessani lasit. Aina näitä menoja näköjään tulee, mutta olen niin onnellinen ettei tarvinnut mitään osamaksuja miettiä.

Edellisen postauksen kommentin kirvoittamana (kiitos!) en siirtänyt 26. päivä mitään rahastoon. Maksoin Ellosta pois yhden pienen 30€ hiutaleen.

Työmatkojen kulujen seuranta on ollut minulla suurennuslasin alla. Pari kuukautta kuljin bussilla (70€/kk). Nyt tammikuun ajan olen päässyt kimppakyydillä töihin ja takaisin. Meitä kulkee samassa kyydissä neljä henkeä. Tähän mennessä olen maksanut 20€, mutta en tiedä paljonko lopullinen summa on. Tämän vuoksi en ole sitä kuluihinkaan laittanut. Kimppakyyti on bussia nopeampi vaihtoehto ja se on myös tosi mukavaa. Pienennetään myös hiilijalanjälkeä samalla.


Ei kommentteja: